Yhteystiedot

WeWorry haluaa palvella asiakkaitaan tehokkaasti.

  1. Kerro meille tarpeesi ja budjetti.
  2. Me kerromme ratkaisun tai usein vaihtoehdot.
  3. Yhdessä tarkastamme ja hyväksymme tehtävän suoritetuksi!

Meihin voi ottaa yhteyttä eri tavoilla:

Tapaaminen: Voimme tulla käymään luonasi. Silloin voimme keskustella rauhassa tarpeistasi ja siitä miten WeWorry voi auttaa sinua. Pyydä tapaamista seuraavilla yhteystavoilla.
Sähköposti: weworrymiukuweworry.fi
Tehokkain tapa, koska voit rauhassa kirjata toiveesi ym. tehtävään liittyvät yksityiskohdat ja lähettää liitteitä. Tämä auttaa myös WeWorrya tutustumaan tehtävään silloin kun keskittyminen on tehokasta.
Nettisivumme: www.weworry.fi
Helpoin tapa Sinulle. Täytät lomakkeen tarpeellisilla tiedoilla ja painat Lähetä-painiketta. Tämä tapa voi vaatia lisäyhteydenottoa, esimerkiksi liitteitä ei voi liittää mukaan.
Tekstiviestit: 0447 39 6611 (ei lisämaksua)
Parhain tapa silloin, kun ei ole monimutkaisesta tehtävästä kysymys tai haluat jättää soittopyynnön. Tämä mahdollistaa nopeammat vastaukset kuin sähköposti, koska WeWorry lukee viestit useammin ja voimme vastata niihin heti sopivassa tilaisuudessa.
Sähköasiantuntijamme Satakunnassa: 0500 990 408 (ei lisämaksua)
Sähköasennuksiin yms. liittyvissä asioissa voit ottaa suoraan yhteyttä työaikana asiantuntijaamme. Jos et saa häntä kiinni, niin lähetä soittopyyntö, jollakin muulla yhteydenottotavalla.
Soitinasiantuntijamme: 0400 602 752 (ei lisämaksua)
Kielisoittimien huoltoon liittyvissä asioissa voit ottaa suoraan yhteyttä työaikana asiantuntijaamme. Jos et saa häntä kiinni, niin lähetä soittopyyntö, jollakin muulla yhteydenottotavalla.

TEHTÄVÄMME ON AUTTAA!